2012. április 4., szerda

2012 tavasz-nyár trend

Sziasztok Szépségeim!
Valójában nem vagyok egy nagy divatguru. De most miattatok és a magam érdekében is összeollóztam pár tippet az idei tavaszi nyári kollekciótok beújításához. Mivel már csak 1 hét van a Glamour napokig, amit gondolom sokat vártok, aktuálisnak találtam egy divatos bejegyzést. Nem szeretném véka alá rejteni, hogy nem saját kútfőből lőttem ezeket a tippeket, de gondolom erre magatoktól is rájöttetek. Kicsit nézelődtem a neten, meg a női magazinokban és számomra legjobban tetsző, illetve utcán is viselhető darabokat válogattam össze.

Nézzük is először a formákat
Első számú kedvencem a ballonkabát. Nagyon trendi és hasznos is, hiszen hosszabb fazonú van így nincs kint belőle a derekatok. Ilyen időben, amit most jósolnak húsvétra nagyon előnyös darab. Plusz tipp még, hogy kabátruhaként is lehet használni, hiszen elég alá egy harisnya vagy cicanaci, egy mutatós magassarkú és egy szép táska. Már kész is az alkalmi viselet.

Steppelt táska
Ezt a fazont még a Chanel cég hozta be az 1950-es években és azóta is rendületlenül megtalálható a aktuális trendek között. Nekem nagyon bejön ez a tasi, laza viselet, a mindennapi rohanásokhoz.

Szót érdemel még, a már tavaly is virágkorát élő overál. Személyszerint nekem ez a cucc nem igazán jön be, de azért beletettem az összeállításba, mert sokatok kedvence.
F&F



Legelegánsabb ebben az összeállításban a csipke. Szintén benne volt már a tavalyi trendben is de idén még merészebb színekkel komponálták össze. Viselheted lapos vagy magas sarkúval, lehet színes vagy pasztellszínű, lehet merészebb vagy visszafogottabb, de az biztos, ha csipkeruhában jelensz meg te leszel a középpontban.
Az idei Kids' Choice Awardon viselte ezt a gyönyörűséget a Twilight szárja, Kristen Stewart
Színek, minták
A geometria is teret hódít magának idén. A kontrasztok idejét éljük. Nem csak a ruhákon, hanem a kiegészítőkön is visszaköszön ez a minta.
Ehhez kapcsolódik a következő színkombó a fekete-fehér. Ez a vonal szintén a kontrasztot helyezi előtérbe.

Azt bizonyára már tudjátok, hogy a színes cuccok idén nagyon menők. Rengeteg színt lehet kombinálni hozzáillő vagy hozzá abszolult nem illő színekkel. De azt is tudjátok, hogy egy ruhadarabon belül is kombinálják már színeket? Idén nyáron biztosan nem leszünk szürke kisegerek.

Mandarin


Kék: mélykéktől a levendulán át a türkizig

Pasztellszín
Mango
A púderszín farmerral vagy egy élénkszínnel kombinálva nagyon menő idén.
Bershka
Mango
Élénk naci = IMÁDOM

Fukszia
Egyik kedvencem a matróz style
Szintén tavalyról maradt ránk az apró virágminta
Zara
Stradivarius
Kiegészítők
Idén alapdarabnak számít min. 1 színes cipellő. Lehet válogatni!
Bershka


Afrikai ihletésű nyakláncok
Matróz
I am
I am
Nagyon nagy vonalakban összefoglalva ennyi a 2012 tavaszi nyári trend. Remélem megtaláljátok a hozzátok illő színeket és formákat. Ne felejtsétek el, hogy a legeslegfontosabb az, hogy jól érezzétek magatok a bőrötökben és legyetek önmagatok az öltözködésben is. Az, hogy valaki trendi nem pénz kérdése. Nagyon jó shoppingolást!
XOXO Cili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése